Tuinaanleg en –renovatie, Vijveraanleg

Een nieuwe tuin, of renovatie van een bestaande tuin

U kan bij ons terecht voor de (gedeeltelijke) aanleg van een nieuwe tuin, maar evengoed voor de renovatie van een bestaande tuin waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met het behoud van bestaande elementen en structuren. Gezien het professionele verleden van onze zaakvoerder zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van (zwem-)vijvers, fonteinen en waterornamenten.

In eigen beheer

We doen zo goed als alle werken in eigen beheer: graaf- en grondwerken, aanleg van terrassen, opritten, paden, gazons (ook kunstgras), beplantingen, waterpartijen en (zwem-)vijvers, tuinverlichting, tuinafsluitingen, drainagesystemen, keermuren, steenkorven, enz… Voor bepaalde werken doen we beroep op onze selectie van vaste onderaannemers: tuinhuizen, carports, pergola’s, speeltoestellen, zwembaden, sauna’s, jacuzzi’s, poolhouses, enz…

Onze opdrachten zijn heel gevarieerd: van kleine dakterrassen tot enorme parktuinen, van het kleine borrelend waterelement tot grote luxueuze zwemvijvers.

Ons motto: ‘Voor elk budget maken wij een gepaste tuin!’ Wanneer uw budget een volledige tuinaanleg niet meteen kan financieren is een gefaseerde aanleg zeker een goede optie. Ook hier bekijken we samen met u in welke volgorde er best aan de slag kan gegaan worden om uw uiteindelijke droomtuin toch te kunnen realiseren zonder aan onze hoogstaande kwaliteit in te moeten boeten.

Enkele van onze realisaties

Van kleine dakterrassen tot enorme parktuinen, van het kleine borrelend waterelement tot grote luxueuze zwemvijvers.

Hebt u vragen?

Contacteer ons voor inlichtingen of een offerte op maat.