Create it!

Landschaps- en Tuinarchitectuur

Tuinen zijn onze passie. En die passie willen wij graag overbrengen naar onze klanten. De tuin is vandaag de dag meer dan zomaar een buitenruimte. Ons al maar drukkere leven doet steeds meer hunkeren naar het hebben van een eigen plekje om te ontstressen, een groene oase van rust bij uzelf thuis.

Tot in de kleinste details

En dat proberen wij te creëren samen met en voor u! Zo zijn wij er van overtuigd dat het hebben van een mooie tuin uw levenskwaliteit enorm kan doen verbeteren. Hierbij hechten wij geen enkel belang aan de grootte van uw project en zullen we er altijd voor zorgen dit tot in de kleinste details uit te werken.

main image landing page Create it!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ontdek meer over onze diensten.

icon landschaps- en tuinarchitectuur

Landschaps- en Tuinarchitectuur

We gaan aan de slag met de meest recente professionele computersoftware om een zo realistisch mogelijke 3D-visie van uw droomtuin weer te geven.

icon tuinaanleg en renovatie

Tuinaanleg en –renovatie, Vijveraanleg

U kan bij ons terecht voor de (gedeeltelijke) aanleg van een nieuwe tuin, maar evengoed voor de renovatie van een bestaande tuin.

icon tuin- en vijveronderhoud

Tuin- en vijveronderhoud

Om uw mooie recent aangelegde tuin te laten uitgroeien tot de tuin die hij zou moeten worden is een goede professionele sturing geen overbodige luxe.

Onze creaties

Bekijk een selectie van onze creaties in onze portfolio.