Landschaps- en Tuinarchitectuur

Inzicht van uw wensen en ideeën

Als start zijn wij één en al luisterend oor. Zo krijgen we tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek ter plaatse een duidelijk inzicht van uw wensen en ideeën. Samen gaan we dan in dialoog en proberen we een extra dimensie aan het ontwerp van uw droomtuin te geven! We zullen u adviseren in materiaalkeuze en kunnen mooie accenten uitwerken met tuinverlichting & decoratie.

Ons sterke punt is een uitgebreide plantenkennis wat de vormgeving van uw nieuwe tuin nog versterkt. Op die manier ontwerpen we een duurzame onderhoudsvriendelijke tuin die elk seizoen van het jaar een ware streling voor het oog zal zijn!

3D-visie van uw droomtuin

We gaan aan de slag met de meest recente professionele computersoftware om een zo realistisch mogelijke 3D-visie van uw droomtuin weer te geven. Dit ontwerpdossier bevat ook een onderhoudsschema voor de gebruikte beplanting, gazon, waterpartij, verhardingsmaterialen, enz…

Uiteraard beslist u nu zelf wie uw droomtuin gaat aanleggen. Wij kunnen het totaalpakket realiseren in eigen beheer. Onze ontwerpkosten zijn in dit geval volledig recupereerbaar. Of u kan ook zelf de handen uit de mouwen steken om samen met ons uw droomtuin te creëren! Wij staan u graag met raad en daad bij en kunnen alle nodige materialen en planten op uw werf afleveren indien gewenst.

Het merendeel van ons cliënteel bestaat uit particulieren, KMO’s en zelfstandigen. Maar we werken ook sporadisch voor enkele grotere bedrijven en overheidsinstanties.

Enkele van onze realisaties

Dankzij onze meest recente professionele computersoftware kunnen wij een zo realistisch mogelijke 3D-visie van uw droomtuin weer te geven.

Hebt u vragen?

Contacteer ons voor inlichtingen of een offerte op maat.